CA IKT AS

Webutvikling og grafisk arbeid

webMed en fartstid på over 8 år har vi tilknyttet oss en god portefølje og viktige referanser. Med sterke samarbeidspartnere i ryggen leverer vi alt etter ønske, og tar utfordringer på strak arm.

Siden 2006-2007 har vi vært med på å utvikle i overkant av 150 hjemmesider for bedrifter rundt i Norge.

Våre oppdragsgivere har brukt oss på alt fra utvikling av enkle hjemmesider til komplett firmaprofil (logo, hjemmeside, sosiale medier, SEO, visittkort, brevark og generelt det som trengs ifm. oppstart eller for omprofilering av bedriften.

Vi er med helt fra rådgivningsfasen, til ferdig produkt og lansering.

Våre hjemmesider blir laget med åpen kildekode (Wordpress eller Joomla CMS), noe som gjør at vi kan levere et godt produkt med høy brukervennlighet til konkurransedyktig pris.

Hvordan kommer vi i gang? Vi setter vi oss ned sammen, for å kartlegge behov og ønsker. Etter kartlegging kommer vi med konkrete forslag til hvordan vi sammen kan skape en god profil utad for din bedrift. For å få tilsendt referanser, eller for å booke et møte med oss - ta kontakt.

SEO

Målet med søkemotoroptimalisering (SEO) er å få deg høyere opp i søkeresultatene for relevante søkeord, på Google og andre søkemotorer. Dette handler om innsikt i hva brukerne dine leter etter, presentert på en måte som samsvarer med hvordan Google fungerer.

Slik får du en større andel av den relevante søketrafikken inn til ditt nettsted. Dette gir igjen flere konverteringer, samtidig som det styrker merkevaren din.

SEO er ikke noe du gjør én gang, men en gjennomgripende og vedvarende aktivitet.